Για συσφιξη προσωπου και σακουλες ματιων η μεσοθεραπεια προσωπου ειναι λυση

Αυτό που κάνει το πρόσωπο ενός προσώπου να δείχνει νεότερος ή μεγαλύτερος περιλαμβάνει μια σειρά από μεταβλητές, από την υφή του δέρματος, τον τόνο και το χρώμα στις ρυτίδες, την απώλεια όγκου και την χαλάρωση. Ο τελευταίος από αυτούς-χαλάρωση-συμβαίνει επειδή το κολλαγόνο, η δομική υποστήριξη του δέρματός σας, μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η απώλεια κολλαγόνου συμβάλλει επίσης δυναμικά στην απώλεια όγκου και στη δημιουργία ρυτίδων. ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε νεανικοί δεν είναι να το χάσετε στην πρώτη θέση, λέει ο δερματολόγος της Νέας Υόρκης Δρ Robert Anolik, κλινικός βοηθός καθηγητή δερματολογίας στη Σχολή Ιατρικής της NYU (μας ενημέρωσε επίσης για το κομμάτι μας για τα λέιζερ) . “Το απόλυτο είναι η πρόληψη”, λέει. “Δεν υπάρχει πραγματικά υποκατάστατο για την τακτική χρήση αντιηλιακών και έναν καλό τρόπο ζωής – μη κάπνισμα, χαμηλό οινόπνευμα και κατανάλωση ζάχαρης, άσκηση, διατηρώντας φλεγμονή εν γένει. Κάντε το και δεν θα έχετε τόσο μεγάλη ορατή γήρανση για να αρχίσετε, και τα αποτελέσματα που παίρνετε με την αντιγηραντική δερματολογία θα είναι καλύτερα και θα παραμείνουν περισσότερο.

“Αλλά αυτό που είναι επαναστατικό τώρα στην ανύψωση / σύσφιξη / σύσφιξη προσωπου είναι η ικανότητα να διεγείρουν πολλαπλά στρώματα αναδιαμόρφωσης του δέρματος, όχι μόνο το επιφανειακό στρώμα”, εξηγεί. “Το επιφανειακό στρώμα αποκαλύπτει πολλά σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, αποχρωματισμό, αιμοφόρα αγγεία, κηλίδες ηλίου, ουλές ακμής κλπ. Αλλά είναι η αναδιαμόρφωση επιφανειακών στρωμάτων κολλαγόνου βαθιάς επιφάνειας που ανυψώνουν και σφίγγουν”.

Ενώ οι περισσότεροι δερματολόγοι συμφωνούν, συχνά διαφωνούν για το ποια είναι η απόλυτη καλύτερη θεραπεία-κατανοητή, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. “Όλοι έχουμε διαφορετικούς ασθενείς και διαφορετικές τεχνικές που έχουμε δει στην εργασία μας”, λέει η δερματολόγος της Νέας Υόρκης Δρ Doris Day, κλινικός αναπληρωτής καθηγητής δερματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Langone της Νέας Υόρκης. “Οι γιατροί τείνουν επίσης να προτιμούν τις συσκευές που διαθέτουν στα γραφεία τους: Η τεχνολογία για τη συσφιξη προσωπου των συσκευών εξελίσσεται συνεχώς, οπότε η καλύτερη μεταχείριση είναι ένας κινούμενος στόχος.” (Η μέρα έχει 16 διαφορετικές συσκευές στο γραφείο της και λέει προσαρμόζει κάθε σχέδιο θεραπείας ανάλογα με τον ασθενή.)

Μέχρι πρόσφατα, οι τρόποι για να σφίξετε το δέρμα ήταν είτε το ήπιο-διεγερτικό κολλαγόνο στα πολύ ανώτερα στρώματα του δέρματος με επεξεργασίες όπως φλούδες, ρετινοειδή και ορισμένα είδη λέιζερ ή φλούδες CO2 ή τραβώντας το δέρμα σφιχτά με ένα χειρουργικό facelift εκ των οποίων η διακοπή και ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

Πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν πάρει ένα facelift στο παρελθόν, προτιμούν τώρα να κάνουν δερματολογικές θεραπείες ή τουλάχιστον να αποτρέψουν την ανάγκη για μία, λέει ο δερματολόγος της Santa Monica Karyn Grossman: “Μια πολύ λεπτομερής διαβούλευση είναι τόσο σημαντική – πρέπει να ζυγίσετε (αναφορικά με το χρόνο που θα περάσουν τα αποτελέσματα), τη σοβαρότητα (από την άποψη της προκύπτουσας εμφάνισης) και τις πιθανές ουλές ως παράγοντες (ο Dr. Grossman έγραψε επίσης αυτό το κομμάτι για μας γήρανση καλά.)

Οι λιγότερο επεμβατικές θεραπείες κάνουν οπωσδήποτε τεράστια βήματα. “Αισθάνομαι βέβαιος ότι καθυστερούμε την ανάγκη για διαδικασίες χειρουργικής σύσφιξης προσωπου”, λέει ο Anolik. “Αυτό δεν σημαίνει ότι μερικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται πλαστική χειρουργική – συνιστώ τακτικά για τους ασθενείς – αλλά αυτός είναι ένας τρόπος να κοιτάς και να αισθάνεσαι νεότερος με πολύ μικρό χρόνο διακοπής”. Τα ενέσιμα πληρωτικά αντικαθιστούν προσωρινά το χαμένο κολλαγόνο λίγο βαθύτερα στο δέρμα : Οι δερματολόγοι εγχέουν ένα πληρωτικό μαζί, ας πούμε, τα ζυγωματικά, και ο όγκος που δημιουργεί τραβά το δέρμα κάτω. Αυτός ο τύπος ανύψωσης έχει τα όριά του και είναι εύκολο να παρακωλύσει, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει πραγματικά. Μια άλλη προσέγγιση, το νήμα, ανελκυστήρες με φυσικά νήματα που δεσμεύουν τους ιστούς του προσώπου και διεγείρουν την ανάπτυξη κολλαγόνου εκεί. “Έχω δει εξαιρετικά αποτελέσματα με το νέο σπείρωμα”, σημειώνει η Day. Ο Γκρόσμαν είναι ενθουσιασμένος με τα νέα θέματα: “Οι αναφορές από φίλους στο εξωτερικό έχουν δείξει καλά αποτελέσματα – ο συνδυασμός βιδών με άλλες θεραπείες όπως το Thermage [βλ. Παρακάτω] θα προσθέσει ένα εντελώς νέο σύνορο σε ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες”.

Οι μεγαλύτερες μη επεμβατικές τεχνολογικές καινοτομίες είναι οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων, οι οποίες κατασκευάζουν κολλαγόνο με την αποστολή ενέργειας σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος, τη ραδιοσυχνότητα με ευρύ, διάχυτο τρόπο και τον υπερηχογράφημα με πιο βαθύ και στοχοθετημένο τρόπο. «Σκεφτείτε τις ίνες κολλαγόνου ως χαλαρό πλεκτό πουλόβερ και αυτές οι θεραπείες σφίγγουν το πουλόβερ», λέει ο Anolik. Και οι δύο συνήθως απαιτούν λείανση του δέρματος αλλά δεν έχουν κανένα χρόνο διακοπής επειδή λειτουργούν κάτω από το ανώτερο στρώμα του δέρματος. τα σημαντικά αποτελέσματα αναπτύσσονται σε μια περίοδο μηνών καθώς ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. “Η Ulthera είναι η σπονδυλική στήλη των περισσότερων αυστηρότερων” λέει η Day, που την συμπληρώνει με θεραπείες ραδιοσυχνότητας όπως η EndyMed και η Thermage. «Θεωρώ ότι οι θεραπείες του EndyMed κάνουν τα αποτελέσματα της Ulthera να διαρκούν περισσότερο». Η Grossman θεωρεί ότι η Thermage είναι το χρυσό πρότυπο της για το σφίξιμο, αλλά αισθάνεται ότι το Ulthera είναι εξίσου αποτελεσματικό. Ο Anolik προτιμά την Ulthera αλλά χρησιμοποιεί Thermage σε ορισμένες περιπτώσεις.
Η Grossman λέει ότι παίρνει απίστευτα αποτελέσματα αυστηρότερων οφθαλμών με τις θεραπείες Thermage και προτιμά μια άλλη συσκευή ραδιοσυχνότητας που ονομάζεται Forma, η οποία απαιτεί πολλαπλές συνεδρίες, για πληρότητα στην περιοχή των κάτω ματιών. Τον αγαπάει επίσης για το λαιμό. Η Anolik αρέσει να συνδυάζει την Ulthera με το Botox που έγινε μια εβδομάδα πριν ή μετά την Ulthera. “Εάν προσπαθώ να σηκώσω το φρύδι ή το λαιμό, αλλά βλέπω να τραβήξω μυϊκή δύναμη που αντισταθμίζει μια κατεύθυνση προς τα πάνω, τότε ο συνδυασμός της διαδικασίας με το Botox μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο”, λέει. «Βοηθάει στη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος για την άνευ επιβάρυνσης ανύψωση». Η ημέρα αρέσει στο Thermage να σφίγγει το στομάχι και τους γοφούς και προτιμά τον Endymed για την ανύψωση του ματιού.
Η τεχνολογία Microneedling συνδυάζεται με τη ραδιοσυχνότητα σε πολλές νέες συσκευές. Το EndyMed δημιουργεί μια έκδοση Intensif της συσκευής ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιεί μικροσκοπικές κεφαλές για να βοηθήσει να αναδιαμορφώσει και να δημιουργήσει κολλαγόνο. “Αυτό που είναι εξαιρετικό με τη συσκευή EndyMed είναι ότι μπορώ να καλέσω πάνω ή κάτω το βάθος των βελόνων ανάλογα με τον ασθενή”, λέει η Day. “Δεν είναι μια αιματηρή διαδικασία – υπάρχει πολύ μικρό χρόνο διακοπής. Είναι αξιόπιστο, λειτουργεί σε χρώμα του δέρματος, για τις γραμμές του καπνιστή γύρω από τα χείλη και ανασηκώνεται πραγματικά γύρω από τα μάτια. Μου αρέσει και για τα σημάδια ακμής. “
Μια άλλη αναδυόμενη συσκευή, η Infini, συνδυάζει τη ραδιοσυχνότητα που μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένα σημεία στο δέρμα με τον τρόπο που κάνει το Ulthera, με τη δράση ενίσχυσης των κολλαγόνων των microneedles. “Είναι συναρπαστικό και νέο, αλλά τα αποτελέσματα είναι επίσης καινούργια”, λέει ο Anolik. “Μοιάζει πολύ ελπιδοφόρο. Η ιδέα με το microneedling είναι ότι ενεργοποιείτε μια ανοσοαπόκριση για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου – αγαπώ τη θεωρία, αλλά δεν έχω δει αποτελέσματα που με έκοψαν ακόμα ».
Ο Γκρόσμαν είναι επίσης ενθουσιασμένος με το μικροσκοπικό λεύκωμα: «Έχει ωραία αποτελέσματα στον αυχένα και πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί επίσης να βελτιώσει την κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος των ποδιών».
Εάν οι πολλές επιλογές ακούγονται σαν πάρα πολύ, η Ημέρα σκέφτεται διαφορετικά: “Νομίζω ότι έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάνοντας λίγα πράγματα – φροντίδα δέρματος, νευροδιαμορφωτές, δίαιτα, άσκηση, πλήρωσης, συσκευές. Δεν πρόκειται να φτάσουμε σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Είμαστε ηλικιωμένοι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και έτσι είναι καλύτερα να κάνουμε λίγο από ένα πράγμα και λίγο από το άλλο. Δεν πρόκειται πλέον να κυνηγάει τις ρυτίδες: Τώρα ερευνούμε την ρυτίδα. “

Τι προκαλεί τσάντες κάτω από τα μάτια;

Καθώς γερνάμε, οι ιστοί γύρω από το μάτι εξασθενίζουν σταδιακά και χαλάνε. Αυτή η απώλεια του τόνου του δέρματος επιτρέπει στο λίπος να μετακινηθεί προς τα εμπρός στα κάτω βλεφάρων, κάνοντάς τα να φαίνονται πρησμένα και πρησμένα. Το υγρό μπορεί επίσης να συγκεντρωθεί σε αυτήν την περιοχή και να συμβάλει στην εμφάνιση της εμφάνισης.

Οι σκιές μπορεί επίσης να εμφανιστούν κάτω από τα μάτια. Μπορεί να χυθούν από πρησμένα, φουσκωμένα βλέφαρα λόγω γήρανσης.

Άλλοι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στις σακούλες κάτω από τα μάτια, όπως:

    Μην κοιμάστε αρκετά
    Καπνός καπνίσματος
    Αλλεργίες
    Το υγρό συγκράτησης (συχνά μετά το ξύπνημα ή μετά την κατανάλωση αλμυρού τροφίμου)
    Κληρονόμηση αυτής της κατάστασης (μπορεί να τρέξει σε οικογένειες)

Ενώ έχετε σακούλες ή σκιές κάτω από τα μάτια σας μπορεί να μην φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικές, είναι συνήθως αβλαβείς. Ωστόσο, αν οίδημα της περιοχής των ματιών είναι οδυνηρό, φαγούρα, κόκκινο ή δεν πάει μακριά, δείτε τον οφθαλμίατρό σας.
Τι μπορείτε να κάνετε για σακουλες ματιων;
Αρχική διορθωτικά μέτρα για σακούλες κάτω από τα μάτια

Ορισμένες εσωτερικές θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν να μειώσουν ή να εξαλείψουν την πρήξιμο των σακουλών κάτω από τα μάτια και την εμφάνιση σκιών. Παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές:

    Χρησιμοποιήστε μια δροσερή συμπίεση στα μάτια σας. Βρέξτε ένα καθαρό απορροφητικό ύφασμα με δροσερό νερό. Τοποθετήστε το υγρό σακίδιο γύρω από τα μάτια σας για λίγα λεπτά, εφαρμόζοντας πολύ ήπια πίεση. Κάνετε αυτό ενώ κάθεστε σε όρθια θέση.
    Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ύπνο. Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν καθημερινά επτά έως εννέα ώρες ύπνου.
    Ξαπλώστε με το κεφάλι σας να ανεβαίνει ελαφρά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ρύθμισης υγρών γύρω από τα μάτια σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προωθήστε το κεφάλι του κρεβατιού σας λίγα εκατοστά ή απλά προσθέστε ένα επιπλέον μαξιλάρι.
    Προσπαθήστε να αποφύγετε την κατανάλωση υγρών πριν από το κρεβάτι και περιορίστε το αλάτι στη διατροφή σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης υγρών κατά τη διάρκεια της νύχτας που μπορεί να οδηγήσει σε σακούλες κάτω από τα μάτια σας.

Η φόρμουλα που εγχέεται στο δέρμα κάνει όλη τη διαφορά ως προς τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε, αλλά μια μικρή ποσότητα υγραντικού υαλουρονικού οξέος είναι ένα κοινό συμπέρασμα για την αντικατάσταση των φυσικών αποθεμάτων του δέρματος και βιταμινών και αμινοξέων που θα είστε εξοικειωμένοι με την επιδερμίδα σας, οι ετικέτες συχνά παρέχονται μέσω μεσοθεραπείας. Ένα τυπικό μεσοθεραπευτικό μείγμα μπορεί να περιέχει 50 συστατικά για να θρέψει, να επισκευάσει και να αναζωογονήσει το δέρμα, να παραδοθεί μέσω μικροσκοπικών βελόνων ή ενός μεσοθεραπευτικού όπλου, που ακούγεται τρομακτικό αλλά προφανώς ανώδυνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αν και μπορεί να εφαρμοστεί εκ των προτέρων απαλυντική κρέμα για να ελαχιστοποιηθεί η δυσφορία.
Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μελάγχρωσης και των ουλών

Μερικά μεζυματικά μείγματα μπορούν να στοχεύουν πιο συγκεκριμένα τα θέματα του δέρματος του δέρματος- Ο Δρ Patterson σημειώνει ότι οι ηλιακές κηλίδες είναι ένα άλλο κίνητρο για τη μεσοθεραπεια προσωπου:

“Ορισμένα κοκτέιλ μεσοθεραπείας προσωπου παρασκευάζονται με συστατικά που συμβάλλουν στη μείωση της ανεπιθύμητης χρωματισμού ελέγχοντας τον ρυθμό παραγωγής χρωστικής από το μελανοκύτταρο στο δέρμα. Αυτό μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για ορισμένες μορφές ηλιακών κηλίδων και μελάσματος. “

Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεθωριάσει τα σημάδια της ακμής και τις ουλές με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα αν η επιφάνεια του δέρματός σας είναι κοίλη, καθώς το υαλουρονικό οξύ με το διάλυμα βοηθά στη δημιουργία όγκου στο δέρμα, ενώ άλλα αντιοξειδωτικά και αμινοξέα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση ενθαρρύνει την επούλωση.
Χρησιμοποιείται για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών

Είναι μια αρκετά νέα ιδέα, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει στην περίπτωση που η απώλεια μαλλιών είναι ένα ζήτημα:

“Μια σχετικά νέα περιοχή της μεσοθεραπείας προσωπου είναι η θεραπεία της απώλειας μαλλιών όπου μικροέγχυση στο τριχωτό της κεφαλής βελτιώνει την παραγωγή μαλλιών από το θυλάκιο. Ενθαρρύνοντας τη ροή του αίματος και παρέχοντας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το θυλάκιο των μαλλιών ενθαρρύνεται να παράγει ισχυρότερη και πιο πυκνή ανάπτυξη τριχών ».

Ωστόσο, απαιτούνται πολλαπλές συνεδρίες για να φτάσετε στο στάδιο της τριχοφυΐας, και είναι κανονικά μια συνεχής θεραπεία – θα απαιτήσετε γενικά ραντεβού συντήρησης, επομένως δεν είναι φθηνή και εύκολη λύση με οποιονδήποτε τρόπο. Τούτου λεχθέντος, το γεγονός ότι είναι μη επεμβατική και δεν απαιτεί χρόνο διακοπής είναι ένα πλεονέκτημα.
Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας

Ορισμένοι προωθούν τη μεσοθεραπεία προσωπου ως τρύπημα λίπους και ενώ μπορεί να συμβάλει στη μείωση του υπερβολικού λίπους και να σφίξει το χαλαρό δέρμα, δεν είναι μαγική σφαίρα (και σχεδόν κάθε γυναίκα στον πλανήτη έχει κυτταρίτιδα – ας μην την εισάγουμε όλοι σε μια αναζήτηση για τελειότητα) . Ο Δρ Patterson εξηγεί τη θεωρία:

“Οι αποθέσεις λίπους σε κυτταρίτιδα και εντοπισμένες περιοχές, όπως το πηγούνι και η γνάθο, μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία από ένζυμα που διασπούν το λίπος. Τα ένζυμα που διαλύουν λίπος διαταράσσουν το τοίχωμα του λίπους, απελευθερώνουν το λίπος και του επιτρέπουν να απορροφάται από το λεμφικό σύστημα και να αποβάλλεται από το σώμα ».
Θα παρατηρήσετε αποτελέσματα, αλλά δεν είναι μια «θεραπεία”

Το SPF, μια πλούσια σε βιταμίνες ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας, μια ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση και τεχνικές μείωσης του στρες, παραμένουν ο ραχοκοκαλιά της διατήρησης της υγιεινής μεσοθεραπείας του δέρματος – προσώπου μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά, αλλά ο Dr Patterson ενθαρρύνει να διατηρεί τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο και να παίζει το μακρύ παιχνίδι:

“Το πρόσωπο Μεσοθεραπεία σίγουρα δεν είναι μια θεραπεία θαύμα και θα πρέπει πάντα να θεωρείται ως ένα μάθημα με μια επόμενη απαίτηση συντήρησης. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’20 και εξής, τα επίπεδα κολλαγόνου του δέρματος αρχίζουν να μειώνονται και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται καθώς μεγαλώνετε, οπότε κάθε θεραπεία κατά της γήρανσης πρέπει να συνεχιστεί για να είναι αποτελεσματική. Τα τυπικά μαθήματα αρχικής μεσοθεραπείας προσωπου είναι εβδομαδιαία για τον πρώτο μήνα, δύο φορές εβδομαδιαίως για το δεύτερο μήνα και στη συνέχεια μηνιαίως. Οι θεραπείες συντήρησης μπορούν στη συνέχεια να συνεχίζονται κάθε τρεις μήνες, ή συχνότερα ανάλογα με την ανταπόκριση του δέρματος. “

Οι πιο μετριοπαθείς επιδράσεις είναι πιθανό να είναι πολύ πιο ελκυστικές εάν ζείτε από το φόβο μιας εμφάνισης «παγωμένου προσώπου» και η συμβουλευτική δερματολόγος Dr Justine Hextall υπογραμμίζει ότι είναι μια πιο βιώσιμη εναλλακτική λύση από το να έχετε Botox σε νεαρή ηλικία:

“Πρέπει συχνά να επισημάνω ότι ορισμένες γραμμές αντιπροσωπεύουν φυσιολογική ανατομία και η διόρθωσή τους θα αφήσει το άτομο να φαίνεται περίεργο. Θυμηθείτε ότι είμαστε έμπειροι να βλέπουμε πολύ μικρές αλλαγές στα πρόσωπα, έτσι λιγότερο είναι πάντα περισσότερο.

“Αν κάποιος ήθελε να έχει μια θεραπεία όπως η μεσοθεραπεία προσωπου στα δεκαετία του εικοστού και στις αρχές της δεκαετίας του ’30, θα έβλεπα αυτό ως ένα εξαιρετικό τρόπο για να διατηρήσω ένα νέο υγιές δέρμα και πολύ πιο κατάλληλο. Η χρήση προστατευτικού ορού με βιταμίνη C, E και άλλα αντιοξειδωτικά που θα προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και η ρύπανση δεν μπορεί ποτέ να ξεκινήσει πολύ νωρίς, το ίδιο συμβαίνει και με το αντηλιακό ευρύ φάσμα.

Η μεσοθεραπεία προσωπου «λάμψη» η ίδια θα μπορούσε να είναι αρκετή για να σας πείσει να μην αναζητήσετε πιο εντατικές επιλογές – ο Δρ Patterson έχει δει τους ασθενείς να φαίνονται πιο υγιείς από το get-go, κυρίως λόγω του στοιχείου ενυδάτωσης της θεραπείας:

“Σε ορισμένες ενδείξεις τα αποτελέσματα είναι εμφανή πολύ γρήγορα. Ακόμη και μετά από μία μεσοθεραπεία στο πρόσωπο, μπορεί να υπάρχουν ορατές βελτιώσεις. Εάν το διάλυμα μεσοθεραπείας περιέχει υαλουρονικό οξύ, αυτό προσελκύει νερό και έχει σχεδόν άμεση ενυδάτωση, καθιστώντας την επιδερμίδα να φαίνεται ομαλά. “

Η ευέλικτη φύση των μεσοθεραπευτικών θεραπειών εννοεί όμως ότι οι «προσθήκες» είναι όλο και συχνότερες – όπως το MesoTox συνδυάζουν μεσοθεραπεία προσωπου με βάση το υαλουρονικό οξύ με μικρή ποσότητα Botox για πιο έντονη και μακροχρόνια ανύψωση και σύσφιξη. Οι διπλές θεραπείες δεν είναι οι μοναδικές βελτιώσεις της μεσοθεραπείας που έχουν εξελιχθεί στο χώρο αισθητικής περιποίησης …
Νέες βελόνες παρακαλώ

Μεσοθεραπευτικές τεχνικές έχουν έρθει από τη δεκαετία του ’50 – μην ανησυχείτε αν αντιμετωπίζετε ένα sci-fi gizmo. Ο Δρ Patterson αναφέρει μερικά από τα gadget που μπορεί να συναντήσετε:

“Η βελτιωμένη διείσδυση των τοπικών διαλυμάτων αυξάνεται εάν γίνονται μικρές διατρήσεις στο δέρμα, πράγμα που μπορεί να γίνει με τη χρήση χειροκίνητων κυλίνδρων μικροδιακοπής και αυτοματοποιημένων συσκευών μικροσυσκευών όπως το κολλαγόνο PIN. Η συσκευή DermaFrac προχωράει ένα βήμα παραπέρα συνδυάζοντας το micronics υπό κενό με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών συστατικών περιποίησης της επιδερμίδας που ενθαρρύνει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση των ευεργετικών συστατικών.

“Ορισμένοι χειριστές χρησιμοποιούν μια τεχνική ελεύθερου χειρουργείου, όπου μια σύριγγα και βελόνα εισάγονται γρήγορα στην περιοχή, αλλά αυτό έχει τα μειονεκτήματά της καθώς θα υπάρξει αναπόφευκτη μεταβλητότητα στο βάθος και την ποσότητα που εγχύεται. Το Vital Injector είναι η τελευταία συσκευή στον κόσμο της μεσοθεραπείας και μοιάζει με πυροβόλο όπλο sci-fi. Όταν τοποθετείται στο δέρμα, αναρροφά το δέρμα ενώ ταυτόχρονα εισάγει τις βελόνες. Η αναρρόφηση είναι ένα βασικό συστατικό της θεραπείας καθώς κρατάει το δέρμα σταθερά στη θέση του για να εξασφαλίσει ακριβή βάθος παράδοσης του διαλύματος περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά ταυτόχρονα αποσπά την προσοχή των νευρικών απολήξεων, πράγμα που σημαίνει ότι η διείσδυση της βελόνας γίνεται πολύ πιο άνετη για υπομονετικος. Ο χειριστής έχει επίσης πολύ ακριβή έλεγχο της ποσότητας του ενέσιμου διαλύματος και του βάθους στο οποίο εισέρχεται στο δέρμα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε μια πολύ αξιόπιστη κατανομή των συστατικών στο σωστό στρώμα στόχου. “
Το νιτρινοκόκκινο

Οι θεραπείες είναι σχετικά γρήγορες, αλλά όπως πάντα, οι διαβουλεύσεις πρέπει να προσεγγίζονται κατά περίπτωση. Ο Δρ Patterson μας περνάει από ό, τι αφορά μια μεσοθεραπεία, την καταλληλότητα και τις πιθανές παρενέργειες:

“Οι συνεδρίες θεραπείας μπορούν να πάρουν οτιδήποτε από 20 έως 40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που εγχέεται. Θα πρέπει να επιτρέψετε επιπλέον 30 λεπτά για την τοπική κρέμα απαλότητας να δουλέψει πάρα πολύ.

«Υπάρχουν πολύ λίγες αντενδείξεις στη μεσοθεραπεία και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος. Συνήθως, οι πελάτες αρχίζουν να υποβάλλονται σε θεραπείες από τα μέσα της δεκαετίας του ’30 και δεν υπάρχει ανώτατο όριο.

“Η μεσοθεραπεία προσωπου δεν έχει άδεια χρήσης για παιδιά και, όπως και με τις περισσότερες θεραπείες, δεν επιτρέπεται κατά την εγκυμοσύνη και κατά το θηλασμό. Μια γνωστή αλλεργική αντίδραση σε ένα από τα συστατικά φυσικά θα σας αποκλείσει επίσης από τη θεραπεία.

“Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι συνήθως πολύ περιορισμένες και στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτονται με μεταλλικό μακιγιάζ. Θα εμφανιστούν μικροσκοπικά μοβ τελείες σε μερικές από τις θέσεις ένεσης, αλλά αυτές εξαφανίζονται γρήγορα. Μεγαλύτεροι μώλωπες μπορεί να εμφανιστούν αλλά είναι ασυνήθιστοι. Ελαφρά οίδημα κάτω από το μάτι δεν είναι ασυνήθιστο, ιδιαίτερα αν ο ασθενής είναι επιρρεπής σε οίδημα κάτω από το μάτι στην πρώτη θέση.

“Υπάρχει λίγο περισσότερη διόγκωση με τις ενέσεις σε περιοχές κάτω από το πηγούνι και τα γόνατα, οπότε κατά τη θεραπεία αυτών των περιοχών συνιστούμε προγραμματισμό θεραπειών την Παρασκευή με επιστροφή στην εργασία την επόμενη Δευτέρα. Οι θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής είναι συνήθως καλά ανεκτές και δεν επηρεάζουν την κανονική σας ρουτίνα. “
Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνα

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσωπου μπορεί να φανεί αντιφατική, αλλά η άνοδος των ηλεκτρικών συσκευών χαμηλής συχνότητας που βελτιώνουν τη διείσδυση του προϊόντος οδήγησαν στην εμπορία των θεραπειών «χωρίς βελόνα meso». Η νέα Θεραπεία έγχυσης βιταμινών σε σπόρους προς σπορά, £ 185 για 60 λεπτά στο Liberty London, χρησιμοποιεί μια χειροκίνητη ραβδία ηλεκτροδιάτρησης που εκπέμπει ένα ηλεκτρονικό πεδίο για να καταστήσει το τοίχωμα του κυττάρου του δέρματος περισσότερο διαπερατό, ενθαρρύνοντας τα ενεργά συστατικά να φτάνουν βαθύτερα στο χόριο. Όπως συμβαίνει με την παραδοσιακή μεσοθεραπεία και τις καλές προσώπου, οι λύσεις μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας, με διαφορετικούς ορούς και δραστικές ουσίες που εφαρμόζονται σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου για την καταπολέμηση της συμφόρησης, της αφυδάτωσης και άλλων δερματικών προβλημάτων. Δεδομένου ότι μια μεμονωμένη θεραπεία μεσοθεραπείας μπορεί να κοστίσει περίπου £ 300 μόνο (για το Mesotox κοιτάζετε £ 500 ένα pop), αυτή η “φυσική” εναλλακτική λύση φαίνεται πιο οικονομική στο πρόσωπο της, αλλά ο Dr Patterson αμφιβάλλει ότι είναι τόσο αποτελεσματική όσο η πραγματική διαπραγμάτευση:

“Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές μεσοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που δεν τρυπούν το δέρμα, το λεγόμενο« χωρίς βελόνα »meso. Ελκυστική ως «χωρίς βελόνα» μπορεί να φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι ότι η διείσδυση του δραστικού συστατικού θα είναι πιο περιορισμένη ».

Για την αντίθετη από τη βελόνα, όμως, η ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πιο ήπια εναλλακτική λύση, αν και η τρέχουσα έρευνα είναι λεπτή στο έδαφος. Κλείνω για να δοκιμάσω τη θεραπεία για την αποκατάσταση του δέρματός μου «πίσω στο σχολείο» γι ‘αυτό θα αναφέρω …

Create your website at WordPress.com
Get started